Välkommen till min blogg om mat och annat som förgyller livet!

 

Jag älskar mat. Och jag menar verkligen älskar över allt annat (kanske förutom fru och barn och sånt då…) Restauranger, laga mat, kokböcker, råvaror etc är ord som gör mig så otroligt lycklig.

När jag vaknar på morgonen så är det första jag tänker på vad jag ska laga för gott ikväll, om jag inte redan planerat det flera dagar i förväg så klart. I så fall tänker jag på rätten och hur jag eventuellt kan göra den bättre.

Så, att denna blog ska handla om mat är inte så oväntat. Det som är mer oväntat är kanske att jag skulle börja blogga…. Men, någonstans måste jag ju kunna få yttra mig hämningslöst om bra kokböcker, fantastiska recept, kockar och restauranger, nu när familj och vänner hört om det tills öronen blöder. Har länge haft en hemlig dröm om att få göra en kokbok, men då jag varken är kock eller kändis på annat sätt så är detta väl det närmaste jag kommer.

Någon kanske ser var bilden ovan kommer från. Den är från The Fat Duck, platsen jag hade mitt livs måltid. Heston Blumenthal med sina kunskaper, sin kreativitet och otroliga lekfullhet är en av mina hjältar. Men det betyder inte att jag bara gillar high-end mat, jag älskar allt från en enkel brödbit med smör till gourmetmat. Detta vill jag visa i bloggen, och mitt hopp är att jag kan skapa inspiration till er läsare.

Så, jag hoppas någon vill läsa mina alster och om ni har kommentarer så mottas de tacksamt!